De 5 bästa hamburgerrestaurangerna i Stockholm

Om du aldrig har provat att äta hamburgare som är tillagade i en gourmetstil så missar du en hel del. Det går knappt att jämföra en hamburgare från en riktig hamburgerrestaurang och de “hamburgare” som du får på McDonalds.

Det kan dock vara svårt att veta vart man ska vända sig när man vill ha en så bra hamburgerupplevelse som möjligt. Här kan du därför hitta de fem bästa hamburgerrestaurangerna i Stockholm. Restaurangerna är inte listade i någon speciell ordning utan de är helt enkelt de fem bästa.

Flippin’ Burgers

Flippin’ Burgers började som en matblogg under 2011 och förvandlades därefter till en hamburgerrestaurang 2012 med hjälp av crowdfunding. Idag är Flippin’ Burgers en av de allra bästa hamburgerrestaurangerna i Stockholm och lägger stort fokus på att erbjuda ekologiska hamburgare med mängder av smak, ett måste att prova om du befinner dig i Stockholmsområdet.

Lily’s Burger

Lily’s Burger är en hamburgerrestaurang med ett klassiskt 60-talstema som helt klart är värt att kolla in om du befinner dig i närheten. Med ett tema inspirerat av klassiska amerikanska diners och en hel del att välja bland på menyn så finns det gott om anledningar att besöka Lily’s Burger för en klassisk hamburgerupplevelse.

Phil’s Burger

Phil’s Burger satsar stenhårt på att erbjuda hamburgare utan extra tillsatser som görs från grunden på plats. På menyn hittar du ett antal olika hamburgare som alla är delikatesser. Om du vill besöka Phil’s Burger så har de antal lokaler både i Stockholm och i närliggande städer.

Gnarly Burger

Gnarly Burger erbjuder en väldigt amerikansk matupplevelse med hamburgare i centrum men där du även kan hitta en hel andra godsaker från USA som cheesesteaks. Deras hamburgare håller en hög klass så du bör definitivt besöka en av Gnarly Burgers lokaler om du får möjligheten till det.

Hamburgerköket

Hamburgerköket satsar på att till så stor del som möjlig använda sig av närproducerade råvaror. Om du besöker Hamburgerköket kommer du att mötas av ett antal olika hamburgare och över 150 olika ölsorter att välja bland vid ditt besök vilket är väldigt trevligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *